Regios  

   

Dit kan heel simpel via een e-mailtje aan de desbetreffende Regio secretaris die dan de zaken verder met je opneemt.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (regio Groningen/Drenthe)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(regio Friesland)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(regio Oost)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (regio Utrecht)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (regio Noord Holland)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (regio Zuid Holland)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(regio Noord-Brabant Zeeland)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (regio Limburg)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (regio Duitsland)


Wil je meer weten van de betreffende regio dan kun je via links onder regios kijken op hun eigen website.
De regio Duitsland bestaat uit voornamelijk militairen die gelegerd zijn of waren in Duitsland en in de tijd dat ze daar woonachtig/werkzaam waren lid zijn geworden.Voor de overige regio's spreekt alles denk ik voor zich.
Mocht een en ander nog niet geheel duidelijk zijn, kun je altijd een mailtje sturen naar het algemene HDCN e-mail adres en je vragen stellen aan Algemeen Secretaris H-DCN
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   
© H-DCn