Weet je het even niet meer?

Vind hier de antwoorden op veelgestelde vragen

Je kunt lid van de H-DCN worden als je 18 jaar of ouder bent, een geldig motorrijbewijs hebt én in het bezit bent van een Harley Davidson, Indian of Buell.
Afhankelijk van je woonplaats, word je ingedeeld bij een regio. Stuur een mail naar de betreffende regiosecretaris (zie pagina Regio’s) en vraag een inschrijfformulier.
Je kunt ook altijd eerst meerijden met een rit of een activiteit bezoeken om de sfeer te proeven. Een lidmaatschap kost €61,60 per kalenderjaar. Als lid ontvang je 11 keer per jaar ons clubblad.

Je lidmaatschap opzeggen kan altijd, maar het loopt door tot het einde van het jaar.
Stuur je opzegging in ieder geval vóór 1 november naar de ledenadministratie () én naar de secretaris van je regio. Zeg je op na 1 november, dan blijf je lid tot eind december van het jaar daarna.

Ja dat kan. Als jullie op hetzelfde adres ingeschreven staan, kan je partner gezinslid worden. Voor hen is er het gezinslidmaatschap. Dat kost €18,50 per kalenderjaar. Een gezinslid krijgt geen eigen clubblad.

Stuur je tekst en eventueel bijbehorende foto’s naar je regiosecretaris. Deze zorgt er elke keer voor dat alle kopij bij de redactie terechtkomt.

Met rond de 1000 leden is het zo goed als onmogelijk om het iedereen altijd naar de zin te maken. Heb je een belangrijk punt, bespreek dit dan op de regio ledenvergadering of al eerder met je regiobestuur. Zijn er meer mensen met dezelfde mening, vraag dan aan je regiobestuur of zij dit willen bespreken op de VBV.

Dat is een vergadering van afgevaardigden van de regiobesturen samen met het algemeen bestuur. Een VBV vindt plaats in maart en oktober van elk jaar.

Ja, elk jaar in maart is er een ledenvergadering waar alle leden welkom zijn. Meer informatie over deze vergadering, treffens, ritten en andere activiteiten vind je in het clubblad.

Add to cart