Regios  

   

H-DCN Algemeen

Algemene zaken mbt de H-DCN

Wil je lid worden dan kun je contact opnemen met een van de regio's

Dit kan heel simpel via een e-mailtje aan de desbetreffende Regio secretaris die dan de zaken verder met je opneemt.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (regio Groningen/Drenthe)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(regio Friesland)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(regio Oost)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (regio Utrecht)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (regio Noord Holland)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (regio Zuid Holland)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(regio Noord-Brabant Zeeland)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (regio Limburg)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (regio Duitsland)

Namens de leden van de H-DCN heet ik je van harte welkom op de site van de:
 

Harley-Davidson Club Nederland.

De Harley-Davidson Club Nederland (H-DCN) is een van de oudste en grootste H-D clubs van Europa.

Een van de belangrijkste doelstelling van onze club is onder andere de eigenaren en berijders van de mooiste en meest karaktervolle motorfiets ter wereld met elkaar in contact te brengen en al toerend, gezamenlijk evenementen te organiseren en/of te bezoeken, zodanig dat hier vriendschappen uit ontstaan.

   
© H-DCn