Veelgestelde vragen

Selecteer een vraag uit de lijst. Mocht uw vraag niet op de lijst staan dan kunt u contact opnemen.

AANSPRAKELIJKHEID VOORRIJDERS!

AANSPRAKELIJKHEID VOORRIJDERS!

Motorclubs organiseren graag mooie ritten. De ene club kiest er voor om een nette route beschrijving uit te delen. De andere club kiest liever voor het inzetten van zogenaamde voorrijders. Voor beide systemen is wat te zeggen, maar hoe zit dat dan met de aansprakelijkheid van de club en/of voorrijder?

Motor importeren

Via Ed Knopper het volgende verhaal ontvangen: Laat ik beginnen om je allereerst de beste wensen in een goede gezondheid en veel veilige kilometers te wensen. Via Google ben ik op jullie site terecht gekomen, ziet er gezellig uit allemaal.

Na een aantal jaren in Duitsland te hebben gewoond, zijn wij begin december weer terug in Nederland en wonen nu in Veenendaal.

Ik heb jaren Kawasaki Vulcan 1500 SE gereden maar ben door een collega van mij echter besmet geraakt met het virus.  Ben druk bezig om een Harley Heritage Softail te bemachtigen en heb mijn zinnen gezet op een exemplaar welke echter nog in de USA staat.  Heeft iemand bij jullie in de club ervaring met importeren of i.d.

 

Ik hoor/zie graag van je.

Harleydag Arnhem

Jaarlijks organiseert Regio Oost de Harleydag Arnhem. Rob Wientjes heeft hier enkele mooie fotos van gemaakt die ik je niet wil onthouden.
Wist je trouwens dat regio Oost een paar mooie flyers hiervan op haar website heeft staan.

Flyers Regio Oost:

Subcategorieën

Vragen over Harley-Davidson

Vragen met betrekking tot regios

Algemene vragen over H-DCN

Vragen over leden