Wat wij
belangrijk vinden

Missie
Ons doel is Harley Davidson rijders en enthousiastelingen te organiseren om gezamenlijk activiteiten te ondernemen en daardoor de onderlinge verbondenheid te vergroten. Dit kan een rit in binnen- of buitenland zijn, een treffen, regio-avond of andere activiteit. We delen onze verhalen/belevenissen als we elkaar tegenkomen, via ons clubblad, de website en facebook. Daarmee hopen we ook Harleyrijders te bereiken die nog geen lid zijn, maar zo wel iets van onze activiteiten meekrijgen.
De H-DCN staat voor vrijheid – blijheid, iedereen in zijn/haar waarde laten en het samen maken van mooie herinneringen.

Visie
Op een dag kent elke Harleyrijder in Nederland (en daarbuiten) onze vereniging en zijn we een interessante gesprekspartner voor andere partijen zoals Harley clubs, maar ook voor gemeentes en andere overheden.

Aangesloten bij

de FH-DCE

FH-DCE logo

De FH-DCE is de grootste gemeenschap van volledig onafhankelijke Harley-Davidson Clubs (H-DC) ter wereld, met 38.000 leden in 120 clubs uit de meeste Europese landen. Zij zijn de enige motorliefhebbende organisatie die de naam en logo’s van de Harley-Davidson Motor Company, VS mag gebruiken.

Opgericht in 1991 en in 2000 aanvaard onder de Europese wetgeving als een E.E.I.G., een Europese economische belangengroep en daarom erkend en aanvaard onder de EU-wetgeving.
FH-DCE voldoet aan de EU-normen met betrekking tot de organisatie en de naam FH-DCE Super Rally® en het FH-DCE-logo zijn geregistreerde handelsmerken en exclusief eigendom van de FH-DCE aangesloten clubs.


De Federatie bestaat uit echte Harley Davidson Clubs. Als lid van de FH-DCE heb je ondersteuning en een stem, zowel in de wereld van Harley Davidson als in de wereld van motorrijden.
Een Harley Davidson rijden geeft je de mogelijkheid nieuwe vrienden te maken, andere landen te ontdekken en andere culturen te verkennen.

Vriendschap – Vrijheid – Wederzijds respect

 

Kijk voor meer informatie over de Europese federatie op hun site. 

Logo H-DCN official
Add to cart