Regio

Duitsland

Regio Duitsland H-DCN

Welkom!

Op 31 maart 1987 is onze Regio opgericht door een aantal H-DCN’ers die werkzaam en woonachtig waren voor defensie onder de NAVO vlag in Duitsland. Aanleiding waren enkele militairen en burgermedewerkers die elkaar als Harley rijders regelmatig troffen voor een tourrit over de Duitse laagvlaktes, het voormalig Oostblok en de H-DCN feesten die in Nederland plaats vonden. Hierbij werden ook contacten opgedaan met Duitse bevriende Harley rijders waarvan enkele ook al snel lid werden van de nieuwe Regio West-Duitsland. Door de aansluiting bij H-DCN is het clubje gegroeid naar omstreeks 45 leden rond 1995 en inmiddels zijn we gegroeid naar meer dan 100 leden. Door ‘de val van de muur’ in 1989 en het uitéén vallen van het Oostblok besloot de NAVO haar grote troepenmacht uit Duitsland terug te trekken, waarbij ook het gros van onze leden in Nederland kwamen te wonen. Later is de regionaam hierdoor aangepast in Regio-Duitsland.

Onze kernwaarden zijn gemoedelijkheid, behulpzaamheid en respect onderling zowel binnen de H-DCN en Harley rijders (sters) buiten onze gezamenlijke club. Je komt ons dan ook op veel treffens in binnen en buitenland tegen waar we deze waarden graag uitdragen.

Heb je belangstelling voor onze regio, kom eens langs zodat je wat van de sfeer kunt proeven, we hebben geen ballotage commissie maar het is wel zo prettig als er een klik is.

See you on the road,
Bestuur regio Duitsland.

KOM ONS TEGEN OP ONZE VELE TREFFERS

HET BESTUUR

H-DCN motoren op rally

 

 

 • Voorzitter:
  – Gert Daalhof;
 • Secretaris:
  – Willem Peters; 
 • Penningmeester:
  – Marianne van Breukelen;
 • Algemeen:
  – Angelique Roos;
  – Angelique van Schaick;
 • Activiteitencommissie:
  – Sandra van der Horst;
  – Martin Swart; 

Je vindt ons ook hier

ALS JE ELKAAR WILT ONTMOETEN

ASCENCION RALLY

Vanwege onze roots die in Duitsland liggen, organiseren we ieder jaar een treffen in Duitsland. Bijna altijd op Hemelvaartsdag.
Omdat we hier enige afwisseling in willen houden hebben we al wat locaties gehad ,zoals het Harz gebergte, de Eifel en de laatste jaren nabij het Teutoburgerwald in het plaatsje Steinhagen.
Tijdens onze treffens  draait het ook vooral om de onderlinge contacten en gezelligheid.

ALS JE EVEN WILT UITWAAIEN

Tourrit & Activiteiten

Vanaf 2019 organiseren we een Past Away Tourrit om degenen te herdenken die er niet meer zijn, niet zwaarmoedig maar gezellig, en met een toost op de overledenen.
Ons kersverse (vanaf 2020) activiteiten team probeert door het jaar heen nog wat motorritjes of bijeenkomsten met een thema te organiseren dat niet direct altijd iets met motorrijden te maken hoeft te hebben.
Een keer per jaar vergaderen we met de regioleden rond Valentijnsdag in Februari en knopen er dan een gezellige avond aan vast.

Onze laatst genomen

FOTO'S

RETIE 03 augustus 2019

Sylt 22-26 juni 2017

Onze

Kalender

0
leden
0
ritten per jaar
0
Treffens
0
Mooie momenten
X
Add to cart