Welkom!

Wie zijn wij en wat doen wij. Op de eerste plaats zijn we motorrijders. De vette olie zit ons in de genen al decennia lang. Als een van de grootste merkenclubs van Europa. Verknocht aan Harley-Davidson en van divers pluimage. Onze club telt 9 regio’s waaronder de regio Limburg. Wat wij doen is  natuurlijk rijden en dat zoveel mogelijk. Dat kan zijn in regioverband, landelijk of  individueel, lekker met een paar mannen/vrouwen onderweg.  Iedereen komt aan zijn trekken en dat in volledige vrijwilligheid. Niets wordt je opgedrongen of wordt er iets verplicht. Uiteraard regelmatig een goed feestje. Met als klap op de vuurpijl ons jaarlijks nationaal evenement Meet&Greet. Heb je interesse om oa wat meer in groepsverband te rijden. Wordt lid! Meld je aan bij de regiosecretaris. Deze verzorgt de aanmeldingsprocedure voor je. En een babbel van te voren is altijd mogelijk. Of download alvast de H-DCN Informatiefolder.

Leer ze kennen en onthoud alvast de namen, maakt het allemaal al een stuk makkelijker. Dan ken je er al 5.

Even het bestuur van de regio Limburg aan je voorstellen

We zijn bijzonder trots op onze trouwe regiosponsors.
Bedankt voor de jarenlange steun.

We gaan proberen op deze nieuwe website van al onze evenementen foto's te plaatsen. Daarbij gaat het niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit. Een zeer kleine toelichting zou ook niet verkeerd zijn.

Fotogalerie Regio Limburg

Onze toer/partykalender wordt regelmatig zo goed mogelijk bijgehouden. Ook voor 2021 zal dit nog even moeilijk zijn ivm de omstandigheden. Je wordt altijd per e-mail geinformeerd mits je e-mailadres bij ons bekend is.

Toer-party agenda seizoen 2021 regio Limburg

Dinsdag 27 april 2021

Liever groen dan oranje?

Wanneer:
Dinsdag 27 april 2021.
Regiorit.
Deze rit vervangt de rit naar Harleydag Valkenswaard welke dit jaar geen doorgang vindt.

Verzamelen:
Vanaf 9.45 uur Joe’s Place, Brommelen 16, 6363 CS Wijnandsrade.
Er wordt gezorgd voor een krentenbol met koffie.

Vertrek:
10.30 uur.

Rituitzetters:
Nico Rouwmaat en Nico Bougie.

Pauzepunt:
Pm 13.00 uur, Café ‘t Proathoes , Kruisstraat 20 6099BL Beegden.
Jullie worden verzorgd met koffie en een broodje bal.

Eindpunt:
MC Donalds Sittard bij Fortuna stadion.

Aantal kilometers:
Pm 150.

Categorie:
1.

Let wel: wil je meerijden met deze rit dan moet je je uiterlijk voor 24 april bij het regiosecretariaat aanmelden.
Niet aanmelden via de Regio Tour App!
We willen toch een indicatie hebben van het aantal deelnemers. Dus ook medepassagiers aanmelden!
We blijven ons inspannen activiteiten te ontwikkelen afhankelijk van de “versoepeling” in de komende periode. Uiteraard worden jullie daar tijdig over geïnformeerd.
We rijden met het “first man drop” systeem. Het “systeem” brengt je altijd naar het pauze-/eindpunt. Probeer zicht te houden met de rijder voor je. Laat geen grote gaten vallen.
Zaterdag 8 mei 2021

"Open" Rit!

Wat betekent nou deze “Open” rit. Nou je kunt bv familieleden, vrienden, kennissen, collega’s die motorrijden uitnodigen een tourrit met de regio Limburg mee te rijden. De rit wordt dus opengesteld voor alle merken motoren. Dat kunnen natuurlijk ook Harley rijders zijn die nog geen lid zijn,
op zoek zijn naar een club of overwegen een Harley te kopen. Doel is deze mensen kennis te laten maken met de H-DCN en de regio Limburg in het bijzonder. We willen laten zien wat de H-DCN inhoudt wat het motormerk inhoudt en vooral ook de sfeer laten proeven. Zo ook met het doel nieuwe gegadigden te interesseren.

Wanneer:
Zaterdag 8 mei 2021.In tegenstelling zoals eerst gepland 9 mei (Moederdag) nu dus 8 mei!

Verzamelen:
Va 09.30 uur.
Combo Repair, Leonard Langweg 10, 6121 PA Born.
Achter op de parkeerplaats!
Er wordt gezorgd voor vla en koffie. Deze verse koffie wordt gesponsord door “Passion for Coffee” van regiolid Victor Wetzler.

Vertrek:
Uiterlijk 10.30 uur met een vol getankte motor.

Rituitzetter:
Ben en George Stegeman.

Pauzepunt:
Pm 13.00 uur Cafétaria & Eethuis ’t Veen, Soemeersingel 3, 5759 RB Helenaveen.

Eindpunt:
Pm 16.00-17.00 uur Markt, Born. Bij Afhaalrestaurant Broodje Bruin wordt jullie een clubrondje aangeboden ook kan er op gepaste wijze heerlijk samen gegeten worden dat dan wel op eigen kosten!

Aantal kilometers:
Pm 200 km.

Categorie:
Max. 200 km. Geen extremiteiten

Route:
https://www.myrouteapp.com/track/open/306300

Let wel:
Wil je meerijden met deze rit dan moet je je uiterlijk voor 6 mei bij het regiosecretariaat aanmelden. Niet via de Regio Tour App! We willen toch een indicatie hebben van het aantal deelnemers. Dus ook medepassagiers en introducees aanmelden! We moeten de deelnemers ook voor de rit laten inschrijven (eigen risicoverklaring) omdat er onbekende rijders deelnemen. Het bestuur zorgt voor de formulieren.
Als je introducees uitnodigt, leg ze alvast het First man drop systeem uit.

Voor de duidelijkheid willen wij de richtlijnen zoveel mogelijk aanhouden. Dus 1,5 mtr afstand in het directe persoonlijk contact aanhouden. We rijden met het “first man drop” systeem. Het “systeem” brengt je altijd naar het pauze-/eindpunt. Probeer zicht te houden met de rijder voor je.
We blijven ons inspannen activiteiten te ontwikkelen afhankelijk van de “versoepeling” in de komende periode. Uiteraard worden jullie daar tijdig over geïnformeerd. We gaan elkaar weer zien!

Clubartikelen kunnen besteld worden bij Ron. Kunnen ook verstuurd worden tegen meerprijs.
Alle info:'Klik hier!'

0
Regioleden
0
regioritten per jaar
0
LANDELIJKE TREFFENS
0
Mooie momenten
Add to cart