Welkom!

Wie zijn wij en wat doen wij. Op de eerste plaats zijn we motorrijders. De vette olie zit ons in de genen al decennia lang. Als een van de grootste merkenclubs van Europa. Verknocht aan Harley-Davidson en van divers pluimage. Onze club telt 9 regio’s waaronder de regio Limburg. Wat wij doen is  natuurlijk rijden en dat zoveel mogelijk. Dat kan zijn in regioverband, landelijk of  individueel, lekker met een paar mannen/vrouwen onderweg.  Iedereen komt aan zijn trekken en dat in volledige vrijwilligheid. Niets wordt je opgedrongen of wordt er iets verplicht. Uiteraard regelmatig een goed feestje. Met als klap op de vuurpijl ons jaarlijks nationaal evenement Meet&Greet. Heb je interesse om oa wat meer in groepsverband te rijden. Wordt lid! Meld je aan bij de regiosecretaris. Deze verzorgt de aanmeldingsprocedure voor je. En een babbel van te voren is altijd mogelijk. Of download alvast de H-DCN Informatiefolder.

Leer ze kennen en onthoud alvast de namen, maakt het allemaal al een stuk makkelijker. Dan ken je er al 5.

Even het bestuur van de regio Limburg aan je voorstellen

We zijn bijzonder trots op onze trouwe regiosponsors.
Bedankt voor de jarenlange steun.

We gaan proberen op deze nieuwe website van al onze evenementen foto's te plaatsen. Daarbij gaat het niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit. Een zeer kleine toelichting zou ook niet verkeerd zijn.

Fotogalerie Regio Limburg

Onze toer/partykalender wordt regelmatig zo goed mogelijk bijgehouden. Ook voor 2021 zal dit nog even moeilijk zijn ivm de omstandigheden. Je wordt altijd per e-mail geinformeerd mits je e-mailadres bij ons bekend is.

Toer-party agenda seizoen 2021 regio Limburg

Zaterdag 20 november 2021.

Beste leden,

Door onvoorziene omstandigheden moeten we helaas de bierproefavond aflasten. De avond is tot een nader te bepalen nieuwe datum uitgesteld.

Bierproefavond 8.0

Wanneer:
20 november 2021.

Locatie:
Café de Kroon, Raadhuisstraat 31, 6161 GB Geleen.

Aanvang:
19.30 uur.

Organisatie:
René van Kampen en Marjolène van Cleef.
Onder het genot van hapjes word je door René wegwijs gemaakt in een aantal speciale biertjes. Altijd weer een verrassing wat hij u voor ons geselecteerd heeft.

Kosten eigen bijdrage:
€ 7,50 pp ter plaatse te voldoen.

Aanmelden:
Ja, bij het regiosecretariaat. Uiterlijk 15 november! Bij niet afmelden na aanmelden wordt eigen bijdrage in rekening gebracht.

Corona:
Café de Kroon houdt zich aan de geldende wet- en regelgeving mbt de Coronacheck. Dit houdt in dat deelnemers moeten aantonen dat men voldoet aan de Coronacheck dmv een geldige QRcode, via CoronaCheckApp of via een print, in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.
Dus iedereen wordt bij binnenkomst gecontroleerd. Voor de volledigheid: Een geldige QRcode wordt verkregen door:
- Volledige vaccinatie (zoals omschreven door RIVM).
- Aantoonbaar genezen van Covid19 (zoals omschreven door RIVM).
- Negatieve testuitslag, niet ouder dan 24 uur voor aanvang/duur evenement/vergadering.

René en Marjolène.
Zaterdag 30 oktober 2021.
Nieuwe collectie!! Neem contact op met Ron voor een pasafspraak. Hou rekening met een paar weken levertijd. De diverse opdrukken staan op deze website! Perfecte opdruk en nu betere kledingkwaliteit.

Clubartikelen kunnen besteld worden bij Ron. Kunnen ook verstuurd worden tegen meerprijs.
Alle info:'Klik hier!'

0
Regioleden
0
regioritten per jaar
0
LANDELIJKE TREFFENS
0
Mooie momenten
Regio Limburg Old School
Add to cart