Welkom!

Wie zijn wij en wat doen wij. Op de eerste plaats zijn we motorrijders. De vette olie zit ons in de genen al decennia lang. Als een van de grootste merkenclubs van Europa. Verknocht aan Harley-Davidson en van divers pluimage. Onze club telt 9 regio’s waaronder de regio Limburg. Wat wij doen is  natuurlijk rijden en dat zoveel mogelijk. Dat kan zijn in regioverband, landelijk of  individueel, lekker met een paar mannen/vrouwen onderweg.  Iedereen komt aan zijn trekken en dat in volledige vrijwilligheid. Niets wordt je opgedrongen of wordt er iets verplicht. Uiteraard regelmatig een goed feestje. Met als klap op de vuurpijl ons jaarlijks nationaal evenement Meet&Greet. Heb je interesse om oa wat meer in groepsverband te rijden. Wordt lid! Meld je aan bij de regiosecretaris. Deze verzorgt de aanmeldingsprocedure voor je. En een babbel van te voren is altijd mogelijk. Of download alvast de H-DCN Informatiefolder.

Leer ze kennen en onthoud alvast de namen, maakt het allemaal al een stuk makkelijker. Dan ken je er al 5.

Even het bestuur van de regio Limburg aan je voorstellen

We zijn bijzonder trots op onze trouwe regiosponsors.
Bedankt voor de jarenlange steun.

We gaan proberen op deze nieuwe website van al onze evenementen foto's te plaatsen. Daarbij gaat het niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit. Een zeer kleine toelichting zou ook niet verkeerd zijn.

Fotogalerie Regio Limburg

Onze toer/partykalender 2022 wordt regelmatig zo goed mogelijk bijgehouden. Alle leden worden altijd per e-mail geinformeerd mits je e-mailadres bij ons bekend is.

Toer-party agenda seizoen 2022 regio Limburg

Toerrit Woensdag 17 augustus 2022 .

Benidorm Basterd Rit.

Wanneer:
Woensdag 17 augustus 2022.
Verzamelen:
Vanaf 09.30 uur.
McDonald's Geleen, Rijksweg Zuid, Geleen.
Vertrek:
10.00 uur.
Pauzepunt:
Brasserie du Val-Dieu (onderweg nog een koffie/fris/peuk pauze).
Eindpunt:
Bonjour Borrel en Bites, Kruisberg 2, Meerssen.
Rituitzetter(s):
Piet Mostert.
Aantal km:
175.
Categorie:
1.
Aanmelden:
Wel zo handig.

De rit voert ons door Belgisch Limburg, de Voerstreek en het Heuvelland. Waarom een doordeweekse dag? De rit was oorspronkelijk bedoelt voor de pensionado’s van onze regio. Nu nog steeds maar aangevuld met mensen die toevallig die dag vrij hebben. Het is dan ook minder druk en Piet heeft een mooi ritje uitgezet.
We zien jullie graag komen.

Meet&Greet 2022 prijzen.

Voor diegenen die het is ontgaan! De prijs voor 2 nachten incl. ontbijt bedraagt € 45,--. Voor 1 nacht incl. ontbijt € 35,--. We zien jullie graag verschijnen! En natuurlijk Skilzz on stage vrijdag en zaterdag. Vlaai en koffie als welkom. Gate open 13.00 uur, 26 augustus.
Wat wil je nog meer?
Nieuwe collectie!! Neem contact op met Ron voor een pasafspraak. Hou rekening met een paar weken levertijd. De diverse opdrukken staan op deze website! Perfecte opdruk en nu betere kledingkwaliteit.

Clubartikelen kunnen besteld worden bij Ron. Kunnen ook verstuurd worden tegen meerprijs.
Alle info:'Klik hier!'

0
Regioleden
0
regioritten per jaar
0
LANDELIJKE TREFFENS
0
Mooie momenten
Regio Limburg Old School
Add to cart