Harley-Davidson Club Nederland
Regio Limburg

Welkom!

Wie zijn wij en wat doen wij. Op de eerste plaats zijn we motorrijders. De vette olie zit ons in de genen al decennia lang. Als een van de grootste merkenclubs van Europa. Verknocht aan Harley-Davidson en van divers pluimage. Onze club telt 9 regio’s waaronder de regio Limburg. Wat wij doen is  natuurlijk rijden en dat zoveel mogelijk. Dat kan zijn in regioverband, landelijk of  individueel, lekker met een paar mannen onderweg.  Iedereen komt aan zijn trekken en dat in volledige vrijwilligheid. Niets wordt je opgedrongen of wordt er iets verplicht. Uiteraard regelmatig een goed feestje. Met als klap op de vuurpijl ons jaarlijks nationaal evenement Meet&Greet. Heb je interesse om oa wat meer in groepsverband te rijden. Wordt lid! Meld je aan bij het secretariaat. En een babbel van te voren is altijd mogelijk.

Leer ze kennen en onthoud alvast de namen, maakt het allemaal al een stuk makkelijker. Dan ken je er al 5.

Even het bestuur van de regio Limburg aan je voorstellen

We zijn bijzonder trots op onze trouwe regiosponsors.
Bedankt voor de jarenlange steun.

We gaan proberen op deze nieuwe website van al onze evenementen foto's te plaatsen. Daarbij gaat het niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit. Een zeer kleine toelichting zou ook niet verkeerd zijn.

FOTO'S

Regio Limburg Fotogalerie 2020

Regio Limburg Fotogalerie 2021

Onze toer/partykalender wordt regelmatig zo goed mogelijk bijgehouden.Voor 2020 zal dit nog even moeilijk zijn ivm de omstandigheden. Je wordt altijd per e-mail geinformeerd mits je e-mailadres bij ons bekend is.

Toer/Party Seizoen 2020

Zaterdag 6 juni 2020

Zaterdag 6 juni as avondrit
We gaan weer rijden!! Het werd een beetje tijd! Wat hebben we in de planning?
Verzamelen:
Vanaf 17.30 uur Joe’s Place, Brommelen 16, 6363 CS Wijnandsrade
Vertrek:
18.30 uur, einde rit pm 21.00 uur
Rituitzetter:
Jos van Bentum.
Pauze:
Tijdens de rit zal ergens een korte stop van ongeveer 15 – 20 minuten gemaakt worden; echter NIET bij een horeca gelegenheid; dus neem indien gewenst je eigen hapje en/of drankje mee! Het pauzepunt kan ook een tankstation, een parkeerplaats of een combinatie hiervan.
Eindpunt:
Joe’s Place. Ter plaatse zal voor consumptie wat geregeld zijn. Voor de duidelijkheid willen wij de richtlijnen zoveel mogelijk aanhouden. Dus echt 1,5 mtr afstand in het directe persoonlijk contact aanhouden. Aangezien we rijden met het “first man drop” systeem hoeven we niet echt in groepen van 10 te rijden. Als je merkt dat er opeenhoping dreigt laat je je wat afzakken. Waardoor het veld daardoor wat uit elkaar getrokken wordt. Het “systeem” brengt je altijd naar het pauze-/eindpunt. Let wel wil je mee rijden met deze rit dan moet je je uiterlijk voor 30 mei ondergetekende aanmelden; dit ivm reservering bij het eindpunt. Niet aangemeld is niet meerijden! We blijven ons inspannen activiteiten te ontwikkelen afhankelijk van de “versoepeling” in de komende periode. Uiteraard worden jullie daar tijdig over geïnformeerd.

14 juni 2020

Zondag 14 juni as Toerrit
Daar gaan we weer!!
Verzamelen:
10.00 uur vertrek 10.30.
Organisatie:
Door en Thijmen Bremer.
Vertrekpunt:
Avia tankstation Torenweg 2 in Ittervoort. Vanaf snelweg bij eerste rotonde. Hier is voldoende parkeergelegenheid. Route: De rit zal ons brengen naar de Brabantse Peel. In Sevenum is een stop bij McD. We houden rekening met uitwijkmogelijkheden. Daarna, uiteraard via andere route, terug naar Ittervoort, naast de Avia zit een Pizzeria/ grillroom. Wij hebben er expres voor gekozen het drukkere heuvelland te mijden, en kleine weggetjes te zoeken richting het noordelijke deel van onze mooie provincie. Het mooie weer is besteld de goede zin is er al tenminste bij ons wel!!

Door en Thijmen.

Gezamenlijk vertrek naar Ittervoort, tankstation Swentibold A2 Urmond 09.30 uur.
Ook voor deze rit dient men zich aan te melden

0
Regioleden
0
regioritten per jaar
0
LANDELIJKE TREFFENS
0
Mooie momenten
X
Add to cart