Welkom!

Wie zijn wij en wat doen wij. Op de eerste plaats zijn we motorrijders. De vette olie zit ons in de genen al decennia lang. Als een van de grootste merkenclubs van Europa. Verknocht aan Harley-Davidson en van divers pluimage. Onze club telt 9 regio’s waaronder de regio Limburg. Wat wij doen is  natuurlijk rijden en dat zoveel mogelijk. Dat kan zijn in regioverband, landelijk of  individueel, lekker met een paar mannen/vrouwen onderweg.  Iedereen komt aan zijn trekken en dat in volledige vrijwilligheid. Niets wordt je opgedrongen of wordt er iets verplicht. Uiteraard regelmatig een goed feestje. Met als klap op de vuurpijl ons jaarlijks nationaal evenement Meet&Greet. Heb je interesse om oa wat meer in groepsverband te rijden. Wordt lid! Meld je aan bij de regiosecretaris. Deze verzorgt de aanmeldingsprocedure voor je. En een babbel van te voren is altijd mogelijk. Of download alvast de H-DCN Informatiefolder.

Leer ze kennen en onthoud alvast de namen, maakt het allemaal al een stuk makkelijker. Dan ken je er al 5.

Even het bestuur van de regio Limburg aan je voorstellen

We zijn bijzonder trots op onze trouwe regiosponsors.
Bedankt voor de jarenlange steun.

We gaan proberen op deze nieuwe website van al onze evenementen foto's te plaatsen. Daarbij gaat het niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit. Een zeer kleine toelichting zou ook niet verkeerd zijn.

Fotogalerie Regio Limburg

Onze toer/partykalender wordt regelmatig zo goed mogelijk bijgehouden. Ook voor 2021 zal dit nog even moeilijk zijn ivm de omstandigheden. Je wordt altijd per e-mail geinformeerd mits je e-mailadres bij ons bekend is.

Toer-party agenda seizoen 2021 regio Limburg

8 augustus 2021

Route Maas & Peel? Heerlijke Rit.

Wanneer:
8 augustus 2021.

Verzamelen:
Vanaf 10.00 uur Mc. Donald’s, Ariënsstraat 98, 5912 PZ Venlo.
Bij het verzamelpunt € 1,20 bijdrage pont afrekenen bij André Driessen. Om 10.45 uur volgt een korte breefing/uitleg over het frist man drop, baksteensgewijs rijden en voldoende afstand houden, veiligheid ed.

Leden uit het zuiden verzamelen Shelltankstation Swentibold, Urmond. Van waaruit gezamenlijk vertrek naar Venlo. Uiterlijk 09.00 uur vertrek.

Vertrek:
11.00 uur.

Rituitzetter:
Rob Grootings, wegzetter: André Driesen, laatste man: André Bus.

Pauze:
Tankstation Greenpoint na ca 118 km. Milheesestraat 19, 5763 AD Milheeze. Namens Rob en André wordt een broodje gezond met “zwarte” kip en frisdrankje aangeboden bij deze lunchstop.

Eindpunt:
Aod Thoear V.O.F., Steegputstraat 4, 6017BC Thorn.
Hier bestaat de mogelijkheid voor een gezamenlijk etentje voor eigen rekening.

Eet je mee, dan graag bij de aanmelding bij het regiosecretariaat dit kenbaar maken en hierbij ook aangeven het keuzenummer uit de menulijst te vinden op http://www.aodthoear.nl/ons-aanbod/.

Ritafstand:
Ca 190 km.

Categorie:
2. Normaal: een rit van max 200 km met verder geen extremiteiten.

Aanmelden:
Aanmelden verplicht (i.v.m. de reserveringen) tot en met uiterlijk woensdag 2 augustus a.s. bij het regiosecretariaat. Daarbij aangeven of je deelneemt aan het etentje in Thorn en het nummer van het gekozen menu uit de menulijst.

Wij verheugen ons al op jullie deelname en op een gezellige veilige rit.
Rob Grootings, André Driesen, André Bus.
Zondag 18 juli 2021

De “Bornuiten” organiseren: Jetzt gehts los!

Wanneer:
18 juli 2021.

Verzamelen:
Vanaf 09.00 uur bij Pletsmolen Nuth, Platsmolenweg 11 Nuth.
Aldaar ontvangst met vlaai en koffie!

Vertrek:
09.30 Uur.

Rituitzetter:
Roger Salden met Bornuiten.

Pauze:
Biker Ranch Simmerath, Monschauer Strasse 68.
Vooraf doorgeven wat je hier wil eten!!
1.Baquette ham/kaas of
2.Strammer max( ommelet met ham op brood) of
3.Goulash soep of
4.Curry worst met Friet.

Eindpunt:
Drie Landenpunt Vaals, De Bokkerijder.
Hier bestaat de mogelijkheid om te eten, deelnemers die daar gebruik van willen maken dienen dit bij het aanmelden aan te geven.

Aantal kilometers:
170 km.

Categorie:
2. Geschikt voor de ervaren rijder (Er zitten een paar lekkere slingers in).

Aanmelden:
Aanmelden verplicht (i.v.m. de reserveringen) tot en met uiterlijk woensdag 14 juli a.s. bij het regiosecretariaat. Je geeft aan wat je als lunch wil en je geeft aan of je aanschuift bij het etentje op het Drie Landenpunt.

We houden nog steeds rekening met 1,5 meter afstand en de in Duitsland geldende regels.

Extraatje; Op de route bestaat de mogelijkheid voor het laten nemen van een actiefoto. Op de L66 bij Ruhrberg staat een flitser. Als je daar met meer dan 60 km/h voorbij tuft krijg je 3 foto’s thuisgestuurd voor 10 Euro.

We hopen velen van jullie te zien.
Roger en "Bornuiten".
Nieuwe collectie!! Neem contact op met Ron voor een pasafspraak. Hou rekening met een paar weken levertijd. De diverse opdrukken staan op deze website! Perfecte opdruk en nu betere kledingkwaliteit.

Clubartikelen kunnen besteld worden bij Ron. Kunnen ook verstuurd worden tegen meerprijs.
Alle info:'Klik hier!'

0
Regioleden
0
regioritten per jaar
0
LANDELIJKE TREFFENS
0
Mooie momenten
Regio Limburg Old School
Add to cart